Ανακατεύοντας τη Τράπουλα με το Πάμπο!

48 παρά κάτι ώρες πριν από τον ιστορικότερο αγώνα της Εθνικής μας ομάδας. Μια μάχη 90 λεπτών αδιαμφισβήτητης κομβικότητας για το μέλλον του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αλλά και για τη περηφάνεια όλου του φίλαθλου κόσμου του νησιού που διψά για διεθνείς επιτυχίες, κάτι που διατρανώνει μέσω της έντονης παρουσίας του και στα εκδοτήρια των σταδίων. Πολλές και σημαντικές απουσίες για τον κόουτς μας ωστόσο μάθαμε να ζούμε μ'αυτές μιας και η ατυχία είναι μόνιμος φίλος της Εθνικής μας ομάδας. Τίποτα όμως δεν φοβίζει τον Κύπριο τεχνικό που καταστρώνει τα πλάνα του με το έμψυχο δυναμικό που έχει στη διάθεσή του, προσπαθώντας να κάνει τσεκ-ματ στον Ουαλό ομόλογό του.

Για πάμε τώρα να γίνουμε Προφήτες. Τί έχει στο μυαλό του ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός;

Πιθανώς πρώτα για το πώς θα απαρτήσει τη μεσοαμυντική του γραμμή και να την κάνει να λειτουργήσει σε απόλυτο βαθμό.Ίσως ο Παναγή είναι πόντους μπροστά από τους υπόλοιπους γκολκίπερ αλλά υστερεί σε εμπειρία. Εμπειρία που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Αλεξάνδρου απειλεί τον Αντωνιάδη για το ποιός θα κόψει 1ος το νήμα της εντεκάδας. Παρτενέρ του Ντόσα στο κέντρο της άμυνας πιστεύω πως παίζεται μεταξύ Σιέλη, Αγγελή και Λαίφη με το τελευταίο να διεκδικεί θέση παντού ακόμα και για αριστερό μπακ μετά το φορμάρισμά του. Πιθανολογώ να το δούμε στο χαφ παρτενέρ του Μάριου Νικολάου εν τη απουσία Λαμπάν. Ο Μακρίδης ίσως πάρει ρόλου κρυφού επιθετικού όπως πήρε και με το Ισραήλ, πίσω από το Μυτίδη. Τώρα, πέρα από τον αφυνιασμένο Χαραλαμπίδη στο δεξί φτερό, ενδεχομένως να έχουμε μία μίνι έκπληξη στο αριστερό άκρο με τον Εγγλέζου λόγω της χημείας του με το Νέστωρα, να εκτοπίσει εν τέλει τον επίσης φορμαρισμένο Ανδρέα Μακρή. 

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ! Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗ ΣΠΡΩΞΕΙΣ ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΟ ΤΗΣ 3ΗΣ ΘΕΣΗΣ!