Η παρακαταθήκη συναισθημάτων που άφησε η Κατερίνα!

Τι είναι μουσική; Ο Πλάτωνας είχε πει πως είναι ο δρόμος προς τα πιο απόκρυφα και βαθύτερα μέρη της ψυχής και ήρθε ο Μπομπ Μάρλευ να προσθέσει ''Ναι, γιατί εκεί που αποτυγχάνουν οι λέξεις μιλάει η μουσική''....Και μάλλον έτσι θα ναι. Η μουσική είναι το αντίδοτο στη ψυχρή λογική, ένα καντήλι αναμμένο που σιγοκαίει μέσα μας και μια σπίθα μόνο χρειάζεται για να την εδραιώσει και να αποτεφρώσει το είναι μας. Μια νότα ζητά το ηφαίστειο που κοιμάται μέσα μας για να ξεχειλήσει από συναισθήματα αγάπης, πόνου, χαράς, απογοήτευσης, νοσταλγίας, έρωτα, αποστροφής, περηφάνειας, ελπίδας, φόβου, δύναμης, αποφασιστηκότηας κ.α αμέτρητων.
Τη Κυριακή το βράδυ η Κατερίνα Καμπανέλλη πήρε ένα σκαμπό, ένα μικρόφωνο και η φωνή της φρόντισε να μας ταξιδέψει και να μας αγγίξει κέρια σαν μία σύγχρονη νεράιδα, θαρρείς και βγήκε μέσα από το παραμύθι του Πίτερ Πάν. Απ' ότι φαίνεται το τραγούδι της ερήμου όντως μας ακολούθησε...όχι απλά μας ακολούθησε, μας χτύπησε και τη πόρτα του σπιτιού μας!
Μπορεί να μην είμαι έγκρητος μουσικός και να μην είμαι ο κατάλληλος να αναλύσω βιμπράτα, γυρίσματα και άλλα σημεία που στ'αλήθεια με γοητεύουν και με σκιρτίζουν στη φωνή της αλλά πέρα απ' τη γλυκήτητα που όλοι εντοπίζουν, εγώ βλέπω ένα κορίτσι με πηγαία αλήθεια που δίνεται ολόκληρη όταν ερμηνεύει!